Farumhus Bageren

Gode broed og laekre kager fra Farumhus

Gør dig selv (og din mave) den tjeneste, at besøge en af de 15 butikker.

De mange lokale kunder ved det allerede. Og hvis du kommer forbi den nordlige del af Sjælland, skal du ikke snyde dig selv for at dufte og smage dig til, at et brød ikke bare er et brød, ligesom en kage ikke bare er en kage. 

 

Det finder du ud af, når du besøger en af bageri- og konditorkæden Farumhus’ 15 indbydende butikker, som sælger godt brød, lækre smagfulde tærter og konditorkager med personlighed fra Hillerød i nord til Karlslunde i syd. 

 

Sidste år kunne Farumhus, der er privatejet og har stifteren bagermester Peter Jørgensen som bærende kraft i dagligdagen, fejre 25-års jubilæum og se tilbage på adskillige anerkendelser for blandt andet bedste brød, bedste tærte, bedste kage og bedste baguette.  

 

Stolte håndværkere med personlighed

Opskriften er det personlige touch, kompromisløs faglighed, råvarer i topkvalitet og dygtige medarbejdere, der tager bager- og konditorhåndværket alvorligt.  

 

”Vi lægger stor stolthed i at gøre os umage og udføre vores fag bedre end bare godt. Det kan vi, fordi vi har et fantastisk hold med nogle af landets dygtigste bagere og konditorer, der elsker godt håndværk og glade kunder”, siger Peter Jørgensen.  

 

Opskriften på mere bæredygtighed

At minimere madspild og i det hele taget udnytte alle ressourcer bedst muligt hører med til at drive en moderne og tidssvarende fødevarevirksomhed.  

 

De seneste år har Farumhus arbejdet målbevidst på at gøre butikker og bagerier mere og mere bæredygtige. Hovedindsatsen er at blive stadig bedre til at fremstille lige præcis så mange brød, tærter og kager, som der bliver solgt samme dag.   

 

Mindst muligt madspild

“Det betyder jo, at der en gang i mellem er udsolgt af en kundes yndlingscroissant eller favoritkage, men så har vi heldigvis en masse dygtige medarbejdere i butikkerne, der hjælper vores kunder med at finde noget andet lækkert”, fortæller bagermester Peter Jørgensen. 

 

Lidt til overs vil der dog altid være, men det potentielle madspild bliver minimeret i samarbejde med virksomheden Too Good To Go, der formidler lykkeposer med overskudsbagværk, som kunderne kan hente i Farumhus-butikkerne ved lukketid.  


Den direkte linje til en ekstra festlig kage

Farumhus tager gerne bestillinger på personlige kager til bryllup, jubilæum, fødselsdage og andre festlige højdepunkter. Kontakt en konditor direkte på telefonnummer 28 40 75 02