Atlas Bio

Tag en julehyggetur i biografen

Hos Atlas Biograferne i Rødovre Centrum får du film, luksusstole, den bedste lyd, billeder i topkvalitet og masser af julehygge. 

Julen har mange gode og hyggelige traditioner. En af dem er en tur eller to i biografen med venner og familie. Det er da også i juleferien, at flere af de helt store filmpremierer ligger. I år er ingen undtagelse, og hos Atlas Biograferne er der endda skabt ekstra hyggelig julestemning med gløgg og æbleskiver, juletræ og forskellige julekonkurrencer for biografens gæster.

Om julens premierefilm

Emil Mark Nørholm, som ejer og driver biografen sammen med sin kone Marie Nørholm, fortæller om julens premierefilm: „Avatar vender tilbage til biografen. Vi har ventet 10 år, og nu er den her: Avatar – The Way of Water. Forventningerne er tårnhøje, og her i Atlas har vi valgt at vise både 3D og 2D versionen. En anden stor successerie Julemandens Datter kommer også denne jul med en ny film. Det er 3’eren, og den er for hele familien.“
„For de unge kommer Elsker Dig For Tiden med de to succesfulde multitalenter Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, der blandt andet står bag den populære og anmelderroste 29-serie. Og der er flere danske film til julebioturen. Fx Hella Joofs Meter I Sekundet, Paprika Steens Fædre & Mødre, Mugge & Hans Mærkelige hjerne og Mini-Zlatan.
“ Andre julepremierefilm i Atlas Biograferne er Disneys En Forunderlig Verden samt Den Bestøvlede Kat og Ønskestjernen fra det charmerende Shrek-univers.