Pool med liggestole i ferieparadis på Rhodos med grøn profil

Sommerferie på Rhodos med god grøn samvittighed

Gennadi Grand Resort. Et moderne ferieparadis med en klar grøn profil.

Gennadi er et smukt og fredeligt område på den sydøstlige del af den populære græske ferieø, Rhodos. Helt ud til det krystalklare vand ligger det 5-stjernede all-inclusive hotel Gennadi Grand Resort.

Her kan du holde en skøn familieferie med spa, sport, god græsk mad og udflugter i området. Samtidig bor du på et moderne resort, der aktivt har valgt en klar grøn profil. De lokale ejere lægger vægt på bæredygtighed og genanvendelse uden at gå på kompromis med gæsternes komfort.

Klimavenlige retter og lokale indkøb


I restauranterne finder du et stort udvalg af vegetarretter og veganske retter på menukortet. Det håber hotellet vil inspirere gæsterne til at vælge flere klimavenlige retter.

Restaurantchefen handler ind, så meget som muligt, på øen og anvender helst grøntsager, frugter og andre råvarer, som er fremstillet lokalt. Alt sammen for at købe mindst muligt, der er transporteret til øen med fly eller båd.

Det lokale mineralvand i restauranterne serveres i glasflasker, der kan genopfyldes, og du vil ikke se engangsbestik i plastik.

Moderne teknologi begrænser CO2-aftryk


Alle lyskilder på hotellet er LED-pærer. Sammen med energieffektiv aircondition betyder det, at hotellet er mærket Class A+ i energiforbrug. Det er den bedst mulige.

Der indsamles regnvand til brug i driften, og overskydende vand fra pool-området genanvendes, hvor det muligt. Og selvfølgelig er alle vandhaner, brusere og toiletter af den vandbesparende type.

Hotellets medarbejdere er stolte ambassadører for den grønne linje med vægt på bæredygtighed. De viser gerne rundt og fortæller om Gennadi Grand Resorts mange initiativer, der begrænser CO2-aftrykket.