Fårup Sommerland åbner Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane

Fårup Sommerland har Danmarks største rutsjebane

Til dig der elsker det helt store sus i maven fra en vildt fed rutsjebanetur.

Begynd bare at glæde dig til Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane, der rejser sig fra Fårups skovbund og åbner for publikum i påsken.  

 

Rutsjebanen Fønix stiger 40 meter op mod himlen og breder sig smukt ud i skoven på Danmarks længste loop-bane. Og så er Fønix ubetinget den hurtigste fugl i alle danske skove. Topfarten er på hele 95 kilometer i timen! 

 

Mærk suset i maven

Fønix er ikke kun for fartglade voksne. Den nye rutsjebane kan prøves af gæster med en højde helt ned til 120 cm, fortæller Niels Jørgen Jensen, som er administrerende direktør i Fårup Sommerland. Han fortsætter: 

  

“Det er helt bevidst, at vi opgraderer nu. Vi ser det som et vigtigt skridt på vejen ud af corona-skyen. Vi er overbeviste om, at det er afgørende, at vi investerer i endnu flere gode oplevelser, så vi også i fremtiden kan tiltrække både vores trofaste lokale gæster, danskerne i bred forstand og gæster fra udlandet.” 

 

International anerkendelse

Fårup Sommerland er en af Danmarks mest populære turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien.  

 

Forlystelsesparken har fornyelig høstet international anerkendelse og er blevet kåret som den bedste forlystelsespark i Europa med under 1,5 mio. gæster. Det skete ved den internationale prisuddeling Park World Excellence Awards 2021.  

 

Kåringen og prisen satte et flot punktum for en sæson, der bød på sommerlandets tredjestørste besøgstal nogensinde, kun overgået i årene 2011 og 2013. Nu vender Fårup Sommerland så blikket mod den kommende sæson, hvor man ser frem til at byde danske og udenlandske gæster velkommen. Blandt meget andet godt, vildt og vådt - til en rutsjetur i parkens største investering til dato, rutsjebanen Fønix. 


Velkommen til Fårup Sommerland

  • Udover Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane, er der mere end 60 forlystelser i Fårup Sommerland.  

  • Når entréen er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken, Danmarks største vandland, gratis.