Europcar

Leje – måske et godt alternativ til eje

Hvis du kun skal bruge en bil i en kortere periode, engang imellem, til en flytning eller til en særlig udflugt, kan det være både smart og praktisk at leje hos en af Forbrugsforeningens samarbejdspartnere.

Hvis du finder Sixt via Forbrugsforeningen.dk kommer du direkte til siden, der handler om de særlige fordele, du får som medlem. Her kan du vælge datoer og tidspunkter for afhentning og aflevering af den personbil eller varebil, du vil leje i Danmark. Du kan leje bilen i op til 14 dage og samtidig optjene bonus. På siden kan du også læse mere om Sixt loyalitetsprogrammet ‘Sixt Advantage Circle’. Som en del af programmet modtager du et gratis Sixt Express Card, som gør at alting er hurtigere klar ved dine fremtidige lejemål.

Europcar – også kørsel i udlandet

Hos Europcar kan du leje bil i kortere eller længere perioder, og du kan også køre i udlandet (udvalgte lande), hvis du betaler et tillæg for det. Du starter din booking ved at vælge, hvor du gerne vil afhente bilen. Hvis du lejer bil og kører i Danmark, er det muligt at registre en ekstra fører, så I kan deles om at køre. Europcar har desuden en minileasing-ordning, som hedder ‘Long-Term Solutions’. Med Long-Term Solutions kan du lease en bil i en kortere periode, fx 1, 3 eller 7 måneder.