Terrasse med flotte Marguerit havemøbler fra Mandalay

Havemøbler til kvalitetsbevidste livsnydere

Nu kan du få Mandalays kendte klassikere i eksklusiv olivengrøn.

Mød årets nyheder: Toscana borde samt stabelbare Siena og Verona havestole. Alt sammen med stel i den eksklusive matte olivengrønne, der kom til for et par år siden.   

 

”Vi ser oftere og oftere, at kunderne i webshoppen, og de besøgende i vores showrooms i Søborg og Vejle, ikke er bange for at udfordre de klassiske farver hvid og antracit,” fortæller Christian Hedegaard Møller, som er marketingchef i Mandalay. 

 

Han har et bud på, hvorfor den nytilkomne stelfarve er populær: 

“Den olivengrønne farve har både et eksklusivt og varmt udtryk, men den matcher også boligens grønne omgivelser og bringer følelsen af udeliv helt ind på terrassen eller på altanen,” siger han. 

 

Det lette skandinaviske design

Toscana-bordene med det lette udtryk og fokus på skandinaviske designtraditioner, har været en fast bestanddel af firmaets sortiment gennem mange år. 

 

I år er det de to borde på 132 cm, med plads til 4 personer, og sekspersoners havebordet på 197 cm, der får den nye stelfarve.  

  

Desuden er to havestolsmodeller kommet med i den olivengrønne linje. Siena, som er en ægte klassiker og en af Mandalays ældste modeller, og den 70’er-inspirerede Verona. Den vejrbestandige SunLoom-flet kræver ingen vedligeholdelse og forbliver spændstig år efter år.  

 

Lige som de fleste af Mandalays andre havestole, så kan både Siena og Verona stables, så de fx let kan stilles væk for vinteren uden at fylde for meget. 

 

Genplantning fremmer bæredygtighed

Mandalay bruger udelukkende teaktræ fra plantager i Indonesien, hvor staten genplanter, når der bliver fældet.  

 

“Møbler af smukke eksotiske træsorter er populære, og derfor har ansvarlig skovdrift stadig større betydning,” siger Christian Hedegaard Møller. 

 

Mandalay samarbejder desuden med ‘Trees4Trees’. Det er en nonprofit organisation, der med lokalbefolkningens hjælp genplanter træer og dermed styrker skovbruget, biodiversiteten og lokalområderne.