Oplev Operahuset i blomstrende Oslo

Oplev blomstrende Oslo

Tag et minicruise til Norges smukke og charmerende hovedstad.

Oslo er en blomstrende by i bunden af den smukke Oslofjord. En spændende blanding af gammelt og nyt: Gå slentretur i den gamle bydels hyggelige gader og pladser med smuk grøn bevoksning, og oplev så kontrasten til de dristige nye byggeprojekter tegnet af førende internationale arkitekter. 

 

Udkanten af byen er stadig primært dækket af skov. Her finder I vandrestier og langrendsløjper. Oslo er den eneste hovedstad i Europa, hvor man kan tage på vandretur, ro i kajak, stå på ski og sejle uden at skulle ud af byen. 

 

International arkitektur og fantastisk udsigt

Trækplastret ved havnefronten er operahuset, der leder tankerne hen på et isbjerg og for alvor har fået Oslo anerkendt som international kulturby.  

Holmenkollen, skihopbakke og skimuseum, ligger i de skovklædte bakker uden for bymidten. Elevatoren fører næsten helt op til toppen af tårnet, og herfra er der så yderligere 114 trin til en fantastisk panoramaudsigt over byen.  

 

Mad og drikke af højeste kvalitet


Hvis I er på jagt efter et sted, hvor I kan nyde velsmagende skandinaviske og internationale retter og specialiteter, er Mathallen (Madhallen) et rigtig godt bud. Hallen ligger midt i byen og byder på delikatessebutikker, restauranter og caféer, der serverer alt det bedste, Norge kan tilbyde inden for gastronomi. Fra frisk sushi til skummende øl fra norske mikrobryggerier. 


Enestående skulpturpark  


Vigeland Park er en af Oslos mest populære turistattraktioner med mere end en million gæster hvert år. Den enestående udendørs skulpturpark byder på mere end 200 skulpturer i bronze, granit og støbejern. Parken er åben for offentligheden døgnet rundt, året rundt.   


Bliv medlem

Spar penge på alt det du alligevel køber

Bliv medlem