Menu købmand i butikkens vinafdeling

Dit lokale fødevaremarked

Billige dagligvarer, stort udvalg og økologi til dig, der holder af mad.

I butikkerne Meny Taastrup og Meny Solrød finder du alt det, der skal være i et ægte fødevaremarked.

Her er de friske råvarer til dig, der vil lave bouillabaisse fra bunden. Men her er også frokosten eller middagen til dig, der bare vil have færdig- og frisksmurt smørrebrød. Eller en sprød og færdigstegt rødspætte med krydrede kartofler, der er lige til at sætte i ovnen.

Nyd selskabet og lad Meny lave maden

Meny er desuden det helt rigtige sted at gå hen, når du skal have gæster og foretrækker at nyde selskabet i stedet for at stå i køkkenet. Det behøver nemlig ikke at tage lang tid at få god mad på bordet. I hvert fald ikke, når du bestiller mad ud af huset i din lokale Meny.

“Vi har kort sagt lavet den slags butik, vi selv gerne vil handle i, og hvor der er lidt mere overskud. Lige fra udvalget af økologi over smagninger til den måde vi glæder os til at give dig gode råd på, når du kommer i butikken,” siger købmand Lars Nielsen, Meny Solrød.

Ikke som andre supermarkeder

Hans kollega, Henrik Andersen, Meny Taastrup, er helt enig:

“Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er købmænd og har dygtige faguddannede slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. Men vi er også mennesker som alle andre med en travl hverdag, der skal hænge sammen. Den erfaring afspejler sig i vores butikker,” understreger han.

“Derfor er det hos Meny, du finder den bedste kvalitet, det særlige sortiment og den inspiration, du ofte savner andre steder.”