Pige på blå elcykel fra Jupiter Ekstra

Med en elcykel går hverdagen nemmere

Kom let og hurtigt frem fra A til B med en ny smart elcykel.

Er du træt af at kæmpe dig op ad bakke i modvind på jernhesten, hver morgen når du skal på arbejde?  

 

Så er det en god idé at overveje at sætte lidt strøm til pedalarbejdet. En elcykel hjælper dig godt på vej. Turen går hurtigere, og det er slut med at møde op på arbejde svedig og allerede udkørt.  

 

Elcykler – ikke bare for ‘de dovne’

 

Der kan være mange forskellige grunde til at anskaffe sig en elcykel.  

 

Måske har du en gammel skade, som gør at det er svært at cykle med høj intensitet. Måske er du bare træt af aldrig at vide, hvor mange kræfter du skal bruge, før du er fremme. Måske synes du bare det er skønt at få lidt ekstra fart på, når du cykler. 

 

“Uanset hvad din grund er, skal du vælge den elcykel, der passer til dine behov. Vi har et stort og varieret udvalg i anerkendte kvalitetsmærker som fx Gazelle, Kildemoes og Winther. Og vi giver os altid tid til at rådgive og vejlede vores kunder, så de kommer hjem med den elcykel, som passer til kørebehovet,” siger Søren Jensen, som startede Jupiter Ekstra for 11 år siden og i dag driver syv moderne cykelforretninger i Hovedstadsområdet. 

En guidet tur i elcykeljunglen

 

Det kan være en jungle at finde rundt i de forskellige mærker, modeller og typer af elcykler og elmotorer. Der er forskellige overvejelser du skal gøre dig, fx: 

 

  • Skal din elcykel have lav indstigning? Det vil sige, at cyklens stel går ned i en bue, så du ikke skal løfte dit ben højt for at komme op på cyklen. 

  • Skal din elcykel have automatisk eller manuelt gear? Med automatisk gearskift, skifter cyklen selv gear, alt efter om det er let eller tungt at træde i pedalerne.  

 

Og har du andre overvejelser eller spørgsmål om elcykler? Så spørger du bare en af specialisterne hos Jupiter Ekstra.  


Bliv medlem

Spar penge på alt det du alligevel køber

Bliv medlem