Tallerken med fiskeret Skagenfood måltidskasse uden tilsat sukker

Nu kan du få en måltidskasse uden tilsat sukker

Easis og Skagenfood har sammensat ingredienser, så du undgår tilsat sukker.

Gode nyheder til dig, der elsker konceptet med at få leveret ugens måltider til døren, men gerne vil undgå fødevarer med tilsat sukker. 

 

Easis tilbyder nu, i samarbejde med Diabetesforeningen og Skagenfood, levering af en måltidskasse med fokus på grøntsager, det sunde fedt og gode kulhydrater.  

 

‘Uden tilsat sukker Kassen’ indeholder udelukkende måltider, hvor der er tænkt over sammensætningen af ingredienser, så du helt undgår tilsat sukker i dine måltider.  

 

Kassen indeholder råvarer til 2, 3 eller 4 måltider, som varierer mellem fisk, kød og grønt. Det eneste du selv skal have i køkkenet, er basisvarer som salt, peber, mel, æg og olie. 

 

Undgå det skjulte sukker

 

Sukker kan være skjult i mange fødevarer, som man ofte slet ikke tænker på som sukkerholdige. Men det er der altså taget højde for i den nye måltidskasse. 

 

Måltidskassen indeholder frisk fisk hver uge, som det er anbefalet i de almene kostråd. Alle kassens opskrifter indeholder desuden en kalorieberegning pr. portion. Opskrifterne er udvalgt efter god smag og god næringsprofil. 

 

Ved køb af måltidskassen, støtter du et godt formål: Der doneres 2 kr. pr. kasse til Diabetesforeningens arbejde. 

 

Webshoppen på easis.dk har i forvejen et bredt sortiment i den søde afdeling, fx chokolade, cookies, kakao, kager, saft, is og morgenmad, alt sammen uden tilsat sukker. 


Uden tilsat sukker Kassen


- Frisk fisk hver uge  
- Uden nogen form for tilsat sukker  
- Kalorieberegning pr. person  
- Opskrifter er med i kassen  

- 100% Økologiske råvarer – bortset fra danske dyrevelfærd-kyllinger 


‘Uden tilsat sukker Kassen’ bestilles på skagenfood.dk hvor du optjener 2% bonus, når du betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Derudover doneres der 2 kr. til Diabetesforeningen pr. solgt måltidskasse.