Spies Rejser

Carlos viser dig danskernes favorithoteller

De Kanariske Øer er et af danskernes favoritrejsemål, når det er vinter herhjemme. Carlos Cebrian kender de fleste af øerne som sin egen bukselomme. Han er ikke i tvivl om, hvad danskerne elsker og hvorfor.

Gyldne sandstrande, smukke vandreruter og vilde vulkaner. Paella, rynkede kartofler med mojo og en lille honningrom til dessert. Temperatur på omkring de 20 grader, selv når kalenderen viser december. Alt sammen noget, mange danskere kan nikke genkendende til. Vi elsker nemlig at tage til De Kanariske Øer, når det er koldt herhjemme.

Men hvor er det egentlig bedst at bo og hvorfor, hvis man spørger en virkelig kender? Carlos Cebrian, som er Product Manager for Spies og kender De Kanariske Øer fra utallige ophold, kommer her med sin personlige Top-3, når vi taler ultimativ havudsigt, gode a la carterestauranter og fredelig ferie for voksne.

Altamar, Gran Canaria

Man kan næsten ikke sige Gran Canaria uden at sige Altamar. Det populære hotel er kendt for sine store balkoner, der alle vender mod havet. Fra vinteren 2022 kan du som noget nyt bestille en lejlighed med plunge pool – en lille privat pool på balkonen, hvorfra du kan nyde den enestående udsigt. „Altamar er bare noget helt specielt. Balkonerne har alle sol det meste af dagen, og der er en helt fantastisk udsigt“, siger Carlos om sit førstevalg.

El Greco, Gran Canaria

Med 25 meter til stranden er der ikke noget at sige til, at det italiensk designede lejlighedshotel er meget populært blandt danskerne. El Greco ligger lige ved stranden og havnen i Puerto Rico og har hele tre a la carte-restauranter med forskellige typer af mad. „El Greco er blandt vores mest populære hoteller på Gran Canaria. Lyse og moderne lejligheder, perfekt beliggenhed og skøn mad. Hvad mere kan man bede om?“

Sunprime Coral Suites & Spa, Tenerife

„Sunprime er vores koncept for voksne, der rejser uden børn. Her har vi gjort alt, for at gæsternes ferie skal være så behagelig og fredelig som muligt,“ siger Carlos Cebrian om hotelvalg nummer tre. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år, tilbyder gratis holdtræning og håndklæder til både pool og strand. Beliggenheden i populære Playa de Las Américas gør, at gæsterne er helt tæt på både strandpromenaden, butikker, restauranter og barer.

Spies Sunclass

Spies Sunclass

Spies Sunclass

Initiativer og visioner for at mindske CO2-belastningen ved charterrejser 

Hvad gør Spies for at mindske CO2-udledning fra flyene?

Virksomhedens flyselskab, Sunclass Airlines, arbejder målrettet og konkret for at mindske udledningen af CO2 med 25% pr. passagerkilometer i 2030. Det sker blandt andet ved at investere i nye, brændstofbesparende fly. Visionen er helt at undgå udslip fra 2050.

Hvad gør Spies for at mindske CO2- belastning fra hotellerne?

Hotellerne Sunwing Resorts, O.B.C. og Sunprime arbejder ud fra den internationale bæredygtighedsstandard, Travelife, der handler om stadig mere bæredygtig turisme. Samtlige hoteller skal være certifi cerede via Travelife i løbet af 2022.

Fra 2025 skal alle virksomhedens egne koncepthoteller drives helt uden udledning af CO2 fra elforbruget. Fra 2040 skal samtlige udbudte charterhoteller være uden klimaaftryk.

Hvad med de lokale samarbejdspartnere?

Spies opfordrer sine samarbejdspartnere til at følge de standarder og regler, der er udarbejdet af det globale råd for bæredygtig turisme (Global Sustainable Tourism Council, GSTC). Det er blandt andet standarder som Travelife, Green Globe og Green Key. Reglerne betyder, at samarbejdspartnere skal dokumentere, at de arbejder systematisk for at mindske forbruget af energi, vandforbruget og mængden af affald. Samtidig skal de også tage socialt ansvar i forhold til deres ansatte og i forhold til det lokalmiljø, de er en del af.

Du kan læse meget mere om Spies’ bæredygtighedsstrategi på: https://www.spies.dk/om-spies/rejser-med-omtanke

De nævnte initiativer og målsætninger gælder for Nordic Leisure Travel Group, som består af Spies, Ving, Tjæreborg, flyselskabet Sunclass Airlines samt koncepthotellerne Sunwing Resorts, O.B.C. og Sunprime.