Duka brug mobilen ude i verden som om du var hjemme

Brug mobilen ude i verden som om du var hjemme

Nu kan du få et tale- og dataabonnement, du trygt kan bruge i udlandet.

Forestil dig, at du ligger i det kridhvide sand på en strand i tropiske Thailand og lige synes, at dine venner på Facebook skal have en hilsen og en selfie. Så de kan se hvor brun og glad du er.     

 

Eller måske skal dine Instagram-følgere følge med, når du vælger dessert på den lille lækre restaurant, du sidder på i New York? Eller ringer du simpelthen bare til en ven, hjemme i Danmark, og spørger ham eller hende til råds om vinvalget til hovedretten? 

 

For få år siden kunne den slags aktiviteter bringe en gennemsnitlig budgetkonto alvorligt ud af balance i månedsvis, fordi priserne for samtaler, sms’er og data i udlandet var helt urimeligt høje.  

 

I dag behøver det ikke koste en krone ekstra. Hvis bare du vælger det rigtige mobilabonnement. 

 

Nyt abonnement med en verden til forskel

Hos Duka er en af årets gode nyheder mobilabonnementet dukaTALE World. Et abonnement, som giver forbrugeren fri tale til og i hele EU samt nogle af de mest populære ferielande ude i verden. Derudover er der masser af data til rådighed, når man rejser i de inkluderede lande. 

 

Det betyder, at du kan bruge mobilen, fuldstændig som hvis du var hjemme, når du er i Thailand, USA, Tyrkiet og Canada. Eller hvis du er i et EU-land.       

 

De fleste kan sikkert huske skrækhistorierne om gigantiske mobilregninger, der har ødelagt ferieminderne bagefter. Mange sætter stadig data på pause, modtager ikke opkald, sender ikke sms’er og bruger kun hotellets wi-fi, når de er ude at rejse. Den slags er der heldigvis ingen grund til længere.  

 

“Vores nye abonnement giver fleksibilitet og fjerner frygten for en stor regning, når man bruger sin mobil i EU eller i et af de andre lande, hvor det gælder”, siger Kim Krohn Gervin, som er Administrerende Direktør hos Duka. 

 

“Og så er dukaTALE World også et relevant mobilabonnement, hvis man har venner eller familie i et af disse lande, eller jævnligt rejser i dem. Fri tale i vores abonnement gælder nemlig også fra Danmark til de inkluderede lande”, understreger han. 


Læs mere om Duka mobilabonnementer på www.duka.dk/fbf/

Udover dukaTALE World kan du fx også få et abonnement med fri tale til og i EU.