Brdr. Friis Møbler Du skal da sidde godt og flot på hjemmekontoret

Du skal da sidde godt og flot på hjemmekontoret

Hvorfor nøjes med en halvdårlig stol, når du kan sidde i en klassiker?

Mange af os måtte tænke i kreative, spontane nødløsninger, da Danmark pludselig lukkede, og vi blev sendt på hjemmearbejde under pandemien. En hel del steder blev mere eller mindre kasserede stole, borde og lamper fundet frem fra kælder- og loftrum.  

 

I dag arbejder mange fortsat hjemmefra. På faste dage eller når det lige passer med de aktuelle arbejdsopgaver. På alle typer arbejdspladser, store som små, har medarbejdere og virksomhederne fundet ud af, at det kan være en fordel for alle parter at indrette sig fleksibelt og veksle mellem hjemme- og udearbejde.  

 

Indret din hjemmearbejdsplads med stil

Det fleksible arbejdsmarked og hjemmearbejdspladserne er kommet for at blive. Og mon ikke, at mange af de oprindelige nødløsninger stadig lever rundt omkring?  

 

Men hvorfor egentlig nøjes med en stol, der ikke er rigtig god, en lampe med halvdårligt lys eller et bord, som egentlig er lidt for lille. Indret dig med interiør, der er godt for både ryggen og øjnene, hvis du alligevel bruger mange timer på hjemmekontoret. 

 

Stole til alle temperamenter

Brdr. Friis møbler har et bredt udvalg af gedigne møbelbrands. Du kan få en klassiker eller du kan gå efter et nyere design. Alt efter smag og temperament. 

 

Sid godt og flot. Start for eksempel med at finde en god stol: 

 

Den Lille Giraf. Oser af Arne Jacobsen design og Fritz Hansen kvalitetspolstring, når det er bedst. Stolen forener æstetik med komfort.  

        

KEVI. Tidløs og elegant kontor- og arbejdsstol designet af Jørgen Rasmussen i 1958. Det stribede stof er designet af Mads Nørgaard. 

 

'The Aluminium Chair'. En nyklassiker designet af Charles og Ray Eames til en amerikansk kunstsamlers private bopæl. 

 

Ekstra lækker siddekomfort. Arne Jacobsen kontorstol 3217. Legendarisk design med uovertruffen komfort og samtidig en fryd for øjet. 


Find møbler og lamper til hjemmekontoret 

brdr-friis.dk finder du et bredt udvalg af   

  • Kontorstole 

  • Skriveborde 

  • Reoler 

  • Bordlamper

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge en af vores butikker.