Easis træstamme en klassiker uden tilsat sukker

En lækker klassiker uden tilsat sukker

Snup bare en træstamme til kaffen. Også hvis du ønsker at undgå sukker. 

Der var engang, for ikke så længe siden, hvor alternative fødevarer uden tilsat sukker ofte havde karakter af kedelige nødløsninger. Det er heldigvis fortid.  

  

I dag er det let at reducere sukkerindholdet i det, du spiser. Der er mange valgmuligheder og et bredt udvalg af søde sager indenfor stort set alt spiseligt, hvor der traditionelt kan være tilsat sukker.    

  

Det er virksomheden Easis et godt eksempel på. Easis har især et bredt sortiment i den søde afdeling, fra chokolade, cookies, kakao og kager til bolsjer, saft, is og morgenmad. Alt sammen uden tilsat sukker. 

 

Det startede med is

Egentlig startede det med fremstilling af is til kunder, der ønskede sig et lækkert og velsmagende alternativ til al den is, der er fuld af fedt, sukker og kalorier.  

  

Det var i Aarhus i begyndelsen af 1990’erne, hvor det gik fint med isen. Efterspørgslen var der, og det gav Easis-folkene lyst til at udvide. For hvis det kunne lykkes med is, kunne det sikkert også̊ lade sig gøre at fremstille sundere udgaver af saft, kager, slik og meget andet sødt.  

  

I dag er der mange forskellige varer uden tilsat sukker på hylderne, og der kommer hele tiden nye til. Senest en ægte klassiker. 

 

Lækkerier til eftermiddagskaffen

En af forårsnyhederne fra Easis er en rigtig kageklassiker. Træstammen.  

Et lækkert og velkendt stykke konfekt, her uden tilsat sukker og i Easis-udgaven fremstillet med et lille snedigt twist, der giver den indre marcipan ekstra god smag.  

 

Marcipanen er nemlig i midten i stedet for udenpå og tilsat kakao og romsmag. Den er overtrukket med hvid chokolade og dyppet i mørk.  

 

Resultat? Helt klassisk smag af træstamme til eftermiddagskaffen. 

 

Og … hvis du har brug for et par alternativer til de traditionelle varme og kolde sukkerholdige drikke: Træstammen kan eventuelt serveres til en kop dampende varm kakao lavet på Easis Chokolade Sticks eller sammen med et glas kølig Easis Hyldeblomstdrik.