Løber med smartwatch til optimering af løbetræningen

Få ekstra løbekilometer i benene

Hos Sportmaster finder du stort udvalg af løbetøj, løbesko og løbeudstyr.

Hvad enten du skal løbe solen sort, løbe skoven grøn eller ud på ugens 3-kilometer, er det vigtigt med løbetøj, der er åndbart og svedtransporterende. Så får du det ikke for varmt og klistret, når sveden begynder at dryppe.  

 

Heldigvis er der masser at muligheder for at vælge tøj, som har egenskaber, der sikrer, at du får en god oplevelse på din løbetur. Fra top til tå. 

 

Hos Sportmaster kan du finde de løbesko, som passer til netop din løbestil og til den form for løb, du skal ud på. Uanset om det er konkurrenceløb eller motionshygge, du vil kaste dig ud i, kan du finde dine nye sko fra et af de mange kendte mærker i butikkerne.   

 

Vælg løbetøj og løbesko fra en række af verdens største brands. Du kan fx shoppe gear fra adidas, Nike, Asics, On, Newline og mange andre, hvis du skal have nogle gode kilometer i benene. 

 

Den perfekte løbemakker

Hos Sportmaster finder du også den perfekte løbemakker. For med et Garmin-ur på håndleddet bliver det nemt at have overblik over præstationer og udvikling.  

 

Garmins smartwatches tracker din krops formåen og fortæller, hvordan du kan forbedre dig. Så kan du sætte mål for dit løb – og nå over målstregen.  

 

Et Garmin-ur med GPS viser dig, hvor du befinder dig på din løberute. En række af Garmins ure giver også mulighed for, at du kan sende musik direkte fra håndleddet op i dine hørebøffer. Så kan beatet sikre motivationen, mens telefonen kan blive derhjemme.  

 

Garmins Fenix 7 er bare et af de smarte ure, der giver dig et hav af muligheder for at følge og udvikle løbefærdighederne. 

 

Find alt det, du skal bruge til dine løbeture hos Sportmaster. Hvis du fx har brug for et par shorts, løbesko og en svedtransporterende trøje, kan du finde det her. Så kan du samtidig få gode råd fra en medarbejder, der kan hjælpe dig med at blive løbeklar.