Folkeferie pige ved pool

Hop i poolen direkte fra værelset

Kreta: Tag en forfriskende dukkert. Poolen ligger lige uden for døren.

Den største af de græske øer, Kreta, er et af de mest populære rejsemål i Grækenland. Øen har alt, hvad et godt feriehjerte begærer. 

 

”Kreta er et tag-selv-bord af oplevelser. Der er lækkerier til dem, der hungrer efter græsk historie. Også til dem, der har mest appetit på charmerende strandliv, og til dem, der elsker den græske mad og atmosfære”, fortæller salgs- og marketingchef Mikkel Mayner Lind, og fortsætter: 

  

”Men det er selvfølgelig vigtigt, at man har et fantastisk hotelværelse at vende ’hjem’ til, når man har været ude at opleve. Vores værelser på Kreta med direkte adgang til pool er et hit hos vores gæster”. 

 

FolkeFerie.dk’s nøje udvalgte og lækre hoteller ligger ved Chaniakysten med fokus på kvalitet, komfort og beliggenhed. Her kan du nyde en solrig ferie i skønne og rolige omgivelser, men samtidig være tæt på by, restauranter og badeliv. 

 

Lejlighed med privat pool

 På det familieejede Forum Suites kan du bo i store lyse, moderne lejligheder med plads og privatliv. Hver pool-lejlighed har egen terrasse, som er udstyret med solsenge og direkte adgang til egen swimmingpool på 3,5 x 4,25 meter og en dybde på 1,4 meter. 

 

”Det er attraktivt både for børn og voksne at hoppe i en privat pool og så endda direkte fra sin egen lejlighed. Pool-lejlighederne er meget eftertragtede blandt vores gæster. Det er de lejligheder, som først bliver udsolgt”, siger Mikkel Mayner Lind. 


Direkte fra værelse til pool

 Panorama Hotel er ideelt for dem, som elsker at have alt lige ved hånden. Store lækre pool-områder for børn og voksne, privat strand, alverdens faciliteter, mulighed for All Inclusive og blot 5 km til Chania centrum.  

 

”Check ind på Deluxe voksen-værelserne, som er forbeholdt gæster over 16 år. Så kan du hoppe direkte fra din private terrasse og ud i den flotte aflange swimmingpool, som smyger sig rundt om bygningen,” slutter salgs- og marketingchef Mikkel Mayner Lind.