Skagenfood nemme og børnevenlige retter til hele familien

Nemme og børnevenlige retter til hele familien

Med en måltidskasse får du god og sund aftensmad leveret lige til døren.

Måltidskasser er en nem og bekvem måde at få leveret sund og nærende mad på i en travl hverdag. Det har mange, især børnefamilier, opdaget. Og heldigvis er der efterhånden et fyldigt udvalg af kasser at vælge imellem.  

 

Skagenfood, der drives og ejes af ægteparret Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen, tilbyder mere end 15 forskellige måltidskasser. For eksempel også nogen, der indeholder ingredienser og opskrifter til nemme, børnevenlige retter med kort tilberedningstid. 

 

Og når hele herligheden bliver leveret til døren, slipper travle forældre for at styrte afsted på endnu en småstressende indkøbstur, hvor aftensmaden bliver planlagt, samtidig med at varerne lægges i indkøbsvognen lidt for sent på eftermiddagen. 

  

Mere ro på hjemme i køkkenet

En måltidskasse giver langt mere ro på. Også hjemme i køkkenet, hvor der pludselig er tid til, at familiens medlemmer fra juniorafdelingen kan hjælpe lidt til, hvis de har lyst. 

 

Når du bestiller en måltidskasse, følger udførlige opskrifter med. Voksne og børn kan tilberede maden sammen. De lidt større børn kan eventuelt få deres egen ugentlige maddag, hvor mor eller far bare kigger lidt med fra sidelinjen og er klar til at hjælpe, hvis noget i opskriften lige kræver en forklaring.   

 

Det er hyggeligt at lave mad sammen. Og børn, der hjælper med at gøre aftensmaden klar, bliver ofte mere interesserede i at smage noget nyt. 

 

Og lidt mere fisk, måske?  

Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen er særligt glade for fisk og synes generelt, at danskerne spiser for lidt af dem. Et af de officielle kostråd lyder da også, at man bør spise fisk to gange om ugen.  

 

Men hvordan tilbereder og serverer man dem? Her er der også hjælp at hente i måltidskasserne fra Skagenfood, hvor du og familien kan få leveret frisk fisk sammen med tilbehør og opskrift på det hele.  

 

Sundt, nemt og lige til døren.