Kunde får rådgivning om løbesko af salgsmedarbejder i Løberen

Vælg det rigtige løbeudstyr

Få hjælp til at vælge rigtigt. Uanset om du er begynder eller maratonløber.

Hos Løberen kan du få grundig og seriøs vejledning i forhold til at vælge det rigtige løbeudstyr. Og hvad er så ‘det rigtige’?  

 

Det afhænger af flere ting. Din løbestil, din anatomi, det underlag du træner på, den type træning du gerne vil foretage (langt, kort, hurtigt, langsomt). Og ikke mindst, dine unikke fødder. 

 

“Vi er først tilfredse, når du går ud ad døren med en sko, der passer til dig og dine behov. Vi har et bredt sortiment af sko og alt andet udstyr til løb. Det er der sådan set flere, der har. Som specialforhandler forhandler vi markedets bedste udstyr. Og det er der jo også andre, der gør,” konstaterer Andreas Nielsen, som er marketingansvarlig hos Løberen, og fortsætter: 

 

“Alligevel insisterer vi på at være anderledes. For du kan være sikker på, at vi tager dig i hånden fra start til slut. Vi vil også hjælpe dig i gang med at træne. Derfor har vi konstant en dialog om, hvordan du bedst tilrettelægger din træning, så den passer til dit ambitionsniveau,” understreger Andreas Nielsen. 

 

Skær et par sekunder mere af

 

Du kan også få hjælp hos Løberens specialister, hvis du er rutineret løber, der vil barbere endnu et par sekunder af din tid. Eller vide om der er udstyr, der passer specielt godt til dig.  

 

“Vi løbere er ikke ens. Derfor findes der tusinder af forskellige løbesko, der alle er tænkt til en specifik type løber. Hvem af dem, du er, det finder vi ud af sammen med dig,” siger Andreas Nielsen.  

 

Dialog hjælper dig med at vælge rigtigt

 

Dialogen med hver eneste kunde er vigtig for Løberen. En god dialog kan nemlig hjælpe med at finde frem til, hvad du er vant til, og hvad du har brug for.  

 

“Vi taler med dig om, hvordan du træner, hvor langt du løber, dine ambitioner, dine tidligere sko, eventuelle skader og hvor du løber henne. Når vi har et godt indtryk af, hvilken type sko du har brug for, tester vi forskellige løbesko af på vores løbebånd. Her bliver du videofilmet, så vi kan analysere, hvordan du og de forskellige løbesko arbejder sammen. På den måde får vi et klart billede af, hvilken skotype, der vil passe og hjælpe dig bedst,” slutter Løberens Andreas Nielsen.