Billige måltidskasser

Måltidskasser er nem aftensmad

En måltidskasse fra fx RetNemt er vejen til at få børn med i køkkenet.

At kunne begå sig i et køkken og være med til at lave sund, velsmagende aftensmad er en af de vigtige kompetencer, vi som forældre bør give vores børn. Trods de gode intentioner om, at børnene skal lære at lave mad, kan det være svært at overkomme på en travl hverdag. Især hvis man også skal planlægge og købe ind. Alt det kan en god måltidskasse hjælpe med.

En god start

Hos RetNemt mener de, at det er en god idé som en start at lægge en fast ugentlig dag i kalenderen, hvor du og dine børn har en aftale om at lave aftensmad sammen. På den måde kan alle være indstillet på projektet, og der afsat tid i kalenderen. Samtidig kan I bestille jeres måltidskasser, så de kommer på de dage, der passer i jeres planer og aftaler.

Senere, når madlavnings-kompetencerne er ved at være på plads, kan du stille og roligt trække dig mere tilbage - for til sidst blot at glæde dig over, at børnene nu kan klare at stå for madlavningen i familien.

Madplaner med i kassen

Måltidskassen fra RetNemt, der leveres direkte til din dør, indeholder en opskrift sammen med alle ingredienser til sund aftensmad.

Når I kommer hjem fra skole og job er det derfor bare om at komme i gang med det sjove, nemlig at lave maden. Ingen panikplanlægning og manglende madplaner i sidste øjeblik. Ingen stressende indkøb af færdigretter på vejen hjem fra arbejdet. 

Det er ret nemt

Det er også en god idé at lade børnene være med til at beslutte, hvilken af ugens 12 retter hos RetNemt, som de gerne vil være med til at lave som aftensmad. Det er normalt meget mere motiverende for børnene at lave og spise noget, de selv har valgt.

Samtidig sker det ofte, at børnene bliver mere tilbøjelige til at turde prøve nye retter, anderledes grøntsager og fremmede krydderier, når de selv har været med til at tilberede det I får leveret i jeres måltidskasser. Og så er der jo pludselig endnu flere muligheder for aftensmad som alle kan lide.