Sådan bliver det billigere at have kæledyr

Få bonus på det meste til dit kæledyr. Fx hundemad og kattemad

Alle, der har et kæledyr, vil selvfølgelig gøre det godt for det ekstra medlem af familien. Kattemad, hundemad eller andre slags dyrefoder kan være mærkbare poster på det daglige budget. Og et ekstra besøg hos dyrlægen med din hund eller kat, kan også hurtigt løbe op.   

Find dyrefoder med bonus

I Forbrugsforeningen samarbejder vi med både dyrehandlere, dyrlæger, og webshops med foder og pleje til kæledyr. Så der er rig mulighed for at optjene bonus på hundemad, kattemad, plejemidler, halsbånd, senge til dyr, dyrelegetøj og andre dyreartikler. 

Rengøring i hjem med kæledyr

Alle hjem med hund, kat eller andre kæledyr med pels, kender nok fornemmelsen af at skulle gøre lidt oftere rent. Dyrehår og beskidte poter kræver lidt ekstra. Heldigvis kan opgaven lettes med gode hjælpemidler. 
Find fx støvsugere med specialudstyr til dyrehår og robotstøvsugere hos en af vores samarbejdspartnere, der sælger støvsugere og andre hvidevarer. Eller lav en aftale med nogen, der kan hjælpe med rengøring. 

Spar penge hos dyrlægen

Bliver din hund, kat eller et andet kæledyr sygt eller skal det vaccineres, ID-mærkes eller på anden måde tilses af en dyrlæge, kan du betale regningen med Forbrugsforeningskortet og få bonus hos en af de dyrlæger eller dyreklinikker vi samarbejder med. 
Dyrlægen kan fx også give dig gode råd om pleje og fx hvilken type hundemad eller kattemad, der passer bedst til lige netop jeres hund eller kat. Det kan være spørgsmål om tørfoder eller fuldkost, og det kan være et spørgsmål om at tage hensyn til forskellige former for allergi hos dit kæledyr.  

Hund eller kat med på ferie

I flere af de ferieboliger og sommerhuse du kan leje med bonus, er det tilladt at tage din hund, kat eller andre kæledyr med. Du skal blot huske at tjekke, når du bestiller, at det er tilladt at medbringe kæledyr.