Billigt herretøj

Spar penge på herretøj

Vi skal alle sammen have tøj på kroppen, så er spørgsmålet bare hvor og til hvilken pris man køber tøjet?

Mangler du skjorter, jeans, t-shirts eller et nyt jakkesæt? så køb tøjet billigere med Forbrugsforeningskortet. Så får du nemlig rabat i form af bonus og dermed billigere tøj – og hvem er ikke glad for det? 

Hvor kan du bruge kortet, og hvor billigt herretøj kan du få?

Du kan få billigere skjorter, sokker, jeans og jakkesæt i herretøjsbutikker i hele landet. Forbrugsforeningens samarbejder med en masse lokale tøjbutikker og kæder som fx Solid, Tøjeksperten, Jack & Jones, Din Tøjmand, Selected, Wagner, Brunø Tøj og Kaufmann. Du får 6-12% bonus, når du køber dit tøj der. 

Billigere herretøj - også på kendte tøjmærker

Du kan købe stort set alle de kendte tøjmærker i de herretøjsbutikker, som samarbejder med Forbrugsforeningen. Både danske og skandinaviske tøjmærker som: Tiger of Sweden, Peak Performance, Sand, Mads Nørgaard, Samsøe & Samsøe, Selected Homme og Jack & Jones og internationale brands som: Polo Ralph Lauren, BOSS, Burberry, Calvin Klein, EA7 - Emporio Armani, Gant, Lacoste, Moncler, Tommy Hilfiger og Versace Jeans.

Du kan også shoppe billigt herretøj på nettet

Foretrækker du at handle tøj fra sofaen med pc'en på skødet, har du også rig mulighed for at få bonus med Forbrugsforeningskortet. Søg på herretøj på fbf.dk og se alle de webshops, hvor du får bonus. Kaufmann giver dig et stort udvalg af tøj, overtøj og sko, mens Jardex.dk kan inspirere dig til dit næste jakkesæt. Prøv også at kigge forbi de webshops, der sælger basic herretøj, som fx undertøj og sokker. Intimo.dk er stedet, når du skal have boksershorts eller tights i alle de populære brands, mens du hos Sortesokker.dk kan købe - ja, sorte sokker.

 

Også til den sporty type

Er du mest den sporty type? Så kan du finde et stort udvalg af internationale sportsmærker som Adidas, Puma, Nike og Fila i de herretøjsbutikker som vi samarbejder med. I Sportsbutikker som Sportsworld x SportmasterFriluftsland og Eventyrsport kan du ekvipere dig med outdoor herretøj fra yderst til inderst. Her guider specialister dig til at træffe de rigtige valg, når du skal investere i vandresko, skiundertøj eller vind- og vandtæt overtøj. Og du får det hele billigere med Forbrugsforeningskortet.

Meld dig ind i Forbrugsforeningen

Som medlem af Forbrugsforeningen får du mange fordele. Hos alle de herretøjsbutikker du finder her på siden, får du rabat i form af den bonus du optjener, når du betaler med dit Forbrugsforeningskort. Bonussatsen ligger på 6-12% og du får bonus på alle tøjartikler som skjorter, jeans, jakkesæt og sokker. Med Forbrugsforeningsskortet betaler du på samme måde som med et Dankort. Det er på den måde et kombineret bonus- og betalingskort, hvor du for hvert køb optjener en bonus, som sættes ind på din medlemskonto. Bonussen sættes automatisk ind på din medlemskonto, og du kan hele tiden følge med i, hvor stor din bonus er via vores app og på hjemmesiden.

Bliv medlem

Spar penge på alt det du alligevel køber

Bliv medlem