Friske Forårstrends

Friske forårstrends til hjemmet

Grib forårets tendenser, der byder på fornyelse i form af geniale køkkenmaskiner, smart organisering, smukke vaser, bløde pasteller og lækre tekstiler.

Her får du forårsnyheder og trends udvalgt af Imerco. Til køkkenet, til blomsterne og til at dække et flot påskebord.

Alverdens retter på ultrakort tid

Køkkenmaskinen du ikke kommer udenom dette forår, er den smarte airfryer. Du kan nemlig lave alverdens retter på næsten ingen tid. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Uanset om du er til salt eller sødt, sprødt eller saftigt, så er en airfryer en rigtig god idé.

Smart og pæn opbevaring

En tydelig tendens, der ses allevegne dette forår, er organisering og smart opbevaring i køkkenet. Her er det særligt køkkenskabe, skuffer, køleskab og affaldssortering, der får en overhaling med flotte opbevaringsbeholdere, genanvendelige silikoneposer, pæne affaldsspande og generelt smart køkkenindretning, der udnytter pladsen bedre.

Flotte vaser og lækre tekstiler

Tulipaner og andre forårsbebudere er her, der og alle vegne. De forårsfriske blomster er tegn på lysere tider, længere dage og forårets komme, så find bare dine vaser frem. Gerne i en smuk form, en fin farve eller et flot mønster. Giv også hjemmet et friskt pust med nye, bløde og lækre tekstiler, som sengetøj og særligt håndklæder, der skaber hotelstemning og ægte velvære. Fold dem på fine måder, der tilføjer et ekstra spa-touch i hjemmet.

Pasteller og miks til påske

Farver skal der til, når foråret blomstrer. Det gælder på påskebordet såvel som til årets øvrige borddækninger. Pastellerne får især frit spil og gerne i nye og spændende kombinationer. Tiden er også stadig til at mikse porcelæn, keramik og glas for at skabe en fornyet borddækning med et personligt præg.

Vidste du?

At du hos Imerco kan vælge mellem 745 forskellige kopper til morgenkaffen? Og 439 sæt sengetøj til dynerne? Det er det, man kalder et stort og varieret udvalg. Se selv i din lokale Imerco eller på Imerco.dk.