Bæredygtig have Silvan

Vælg 'Skabt med omtanke' for en bæredygtig have

Forår er tiden hvor havearbejdet for alvor kommer i gang. Hvis du lægger vægt på at bruge bæredygtige produkter til haven, skal du se efter 'Skabt med omtanke'- mærket i Silvan.

Drømmer du om at få en smuk og frodig have fyldt med farverige blomster, lækre grøntsager og friske frugter? Så tag forbi din lokale Silvan, og find alt det du skal bruge til forår i haven. Sortimentet omfatter fx også vilde blomsterblandinger, som du kan så i haven for senere på året at kunne nyde synet af en skøn og varieret blomstereng, der bidrager til biodiversiteten og tiltrækker en masse sommerfugle og insekter sommeren igennem.

Skabt med omtanke for en sundere have

Ønsker du en mere miljøvenlig have, er der rige muligheder i Silvan. Gør-det-selv-kæden mener nemlig, at det skal være nemt at vælge grønne alternativer. Derfor har Silvan sat fokus på mere miljøvenlige produkter, og mærket sine mest bæredygtige produkter med ’Skabt med omtanke’. Når kunderne går efter ‘Skabt med omtanke’- mærket, oplyser Silvan, at produkterne er udvalgt ud fra strenge krav til miljøvenlighed og bæredygtighed. En stor del af Silvans udvalg er allerede ‘Skabt med omtanke’ og omfatter blandt andet jord og gødning til økologisk dyrkning, økologiske læggekartofler, blomsterløg, drivhusplanter og meget andet, der kan give en god grøn start på årets haveaktiviteter.

Et byggemarked med vægt på bæredygtighed

‘Skabt med omtanke’-sortimentet er ikke begrænset til haven, og består på nuværende tidspunkt af mere end 800 produkter, der spænder fra planter og haveredskaber til fl yttekasser og maling. Ud over et voksende produktsortiment af grønnere produkter, har Silvan også fokus på bæredygtighed i driften. Blandt andet blev trykte aviser udfaset i 2021, det sparer over 134.000 km papir om året. Græsplænerne ved butikkerne får lov til at gro til gavn for biodiversiteten, og gennem et samarbejde med ‘Plant et træ’, har Silvan bidraget til skovrejsning og etablering af frugtplantager i børnehaver. BONUSINFO Du optjener 6% bonus, når du handler hos Silvan eller på silvan.dk og betaler med dit kort fra Forbrugsforeningen. Find den nærmeste Silvan på fbf.dk eller i appen.