Aveny

Eget smykkebrand og trendy mærker

Hos Aveny kan du gå på opdagelse i et eksklusivt univers af sofistikerede, elegante klassikere og moderne, trendy smykker med kant.

Avenys brede og varierede udvalg gør det muligt at finde noget til enhver smag og i et væld af stilarter. Udforsk alt fra ure, armbånd, halskæder, ringe, vedhæng og øreringe, som er fremstillet i ædle metaller og med funklende ædelstene.
Vælg et tidløst design, som kan følge dig gennem hele livet eller find det perfekte smykke eller ur til en velvalgt julegave, som bliver et minde for livet. Du kan finde gode gaver, der passer til både kvinder, mænd og børn i alle aldre.

Eget smykkebrand

Aveny har sit eget smykkebrand, Aveny Collection. Her kan du vælge mellem de syv kollektioner Aveny Classic, Aveny Deluxe, Aveny Kids, Aveny Masculine, Aveny Signature, Aveny Silver og Aveny Starlight - alle sammen til gode priser.  
Foruden Aveny Collection, kan du finde ure og smykker som gaver i populære og brands som Boss, Sif Jakobs, Georg Jensen, byBiehl, Seiko, Tommy Hilfiger, Mads Z, Longines og mange flere.  

3 bud på elegante gaver fra Aveny

Aveny Deluxe - Diamant Creoler
Elegante og tidløse creoler i 14 karat guld med 20 funklende, brillantslebne diamanter med i alt 0,12ct W.SI.

Aveny Classic - Hvid Topas Cirkel Vedhæng 
Cirkelvedhæng i 8 karat guld med hvide topazer . Vedhænget er lavet i et enkelt design, så du kan benytte det til enhver lejlighed.

Aveny Starlight - Brillant Ring 
Til dig, der aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller eksklusivitet, og som gerne vil have et smykke, der gør sig bemærket.  Brillant: 0,10ct - 14 Karat Guld. Du kan opgradere til et smykke med en større brillant indenfor to år og nøjes med at betale differencen.

Smykker Aveny