Miho.dk

K-beauty uden skadelig kemi

Miho tilbyder omhyggeligt udvalgte hudplejeprodukter fra hele verden med videnskabeligt dokumenteret effekt, uden skadelig kemi og til priser, hvor alle kan være med.

‘Miho’ betyder flere ting på koreansk: Skønhed, omsorg og nye skridt ud i fremtiden. Alt sammen noget, som vores nye samarbejdspartner synes bør være grundstenen i en god hudplejerutine. “Europæisk hudpleje er stadig ikke på højde med den teknologiske udvikling, der sker i lande som Korea og Japan, og trods stigende priser, er kvaliteten herhjemme ikke tilsvarende høj,” siger Sidsel Falkencrone, som er biomediciner med en ph.d. i hud og allergi og står bag webshoppen miho.dk.

Sidsel forklarer: “Vi vil gerne kunne tilbyde virkningsfuld hudpleje uden skadelig kemi, blandt andet den såkaldte K-beauty, igennem vores webshop. Jeg har personligt gennemgået hvert eneste produkt, vi har på hylderne, både for indhold og for dokumenterede effekter. Vi fører derfor kun produkter, som vi er overbeviste om, vil gøre en forskel for lige dig og din hud og til priser, hvor det er muligt for alle at prioritere hudpleje i høj kvalitet,” siger hun og understreger: “Vi vil ikke bare præsentere dig for de produkter, som allerede nu trender rundt omkring i verden. Vi vil også præsentere dig for de produkter, der bliver morgendagens bestsellere, fordi de gør en reel forskel for din hud.”