Luksusbaby.dk

Shop luksus til børn og unge online

Nu kan du også optjene bonus i Luksusbaby’s webshop og gå på opdagelse i det store onlineudvalg af populære brands til børn og unge fra 0 til 16 år.

I webshoppen på luksusbaby.dk finder du alle de mest populære designerbrands. Fx det nyeste tilbehør og styles fra mærker som Konges Sløjd, Angulus, Huttelihut, MarMar, Name It, Petit by Sofie Schnoor, Soft Gallery, Tommy Hilfiger, Wheat og Wood Wood.

Folkene bag Luksusbaby, der også har butikker i Aarhus og Aalborg, har nemlig en ambition om altid at være absolut i front, når det kommer til at tilbyde dig det bedste og mest luksuriøse udvalg indenfor baby- og børneverden. Men samtidig også, at produkterne skal være tilgængelige for så mange som muligt. Det vil sige på et rimeligt prisniveau, hvor alle kan være med.

Fokus på økologi og bæredygtighed

Hvis det er vigtigt for dig ikke at udsætte dit barn for sundhedsskadelige kemikalier, og du gerne vil købe ind med omtanke for miljø og bæredygtighed, kan du vælge mellem økologiske brands som Studio Feder, MarMar, Serendipity, Studio Boheme og Oliver Furniture.

Alle kendt for at levere økologiske produkter i topkvalitet, lækre designs og med omtanke for miljø og sikkerhed. Flere af Luksusbaby’s brands fremstiller også GOTS-certificerede (Global Organic Textile Standard) produkter, med garanti for miljømæssig skånsom produktion og social ansvarlighed.