Ecooking

Sund hud på 24 minutter om ugen

God hudpleje behøver ikke være en omstændig affære. Faktisk kræver din hud ikke engang en halv time om ugen

Det vigtigste i en god hudplejerutine er at rense og fugte huden. Gør du det morgen og aften, er det sværere for snavs at irritere og tilstoppe porerne. Samtidig bliver din hud stærkere og mere modstandsdygtig.

Ifølge Tina Søgaard, stifter og indehaver af det danske hudplejebrand Ecooking, kan du nøjes med at sætte 24 minutter af om ugen:

“Hudpleje skal være nemt, effektivt og hurtigt. Du kan få sund hud ved at bruge et minut om morgenen, et minut om aftenen og 10 minutter i løbet af ugen. Det er den daglige, overskuelige rutine, der holder huden smuk,” siger hun.

Den overskuelige rutine

Fordel det daglige minut på følgende trin:

  1. Vælg det renseprodukt, der passer bedst til din hudtype. Det kan være Rensegel til fedtet hud, Rensemælk til tør hud eller Renseskum til erfaren hud. 
  2. Forkæl din hud med et serum, hvis du ønsker at arbejde målrettet på et bestemt behov. Et serum er et højkoncentrat af aktive ingredienser, der er blandet med en tyndtflydende væske, som huden nemt kan optage. Fx Ecooking Super Serum til at reducere fine linjer eller Acne Serum, som forebygger og behandler urenheder. 
  3. Afslut med en fugtgivende dag- eller natcreme, som nærer og styrker din hud. Om morgenen kan du med fordel bruge en solbeskyttende dagcreme, som Ecookings Dagcreme SPF 20 eller Vågn Op Creme, så du værner huden mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, samtidig med du giver den effektiv pleje.

 

Synes du, det er i overkanten at bruge et renseprodukt både morgen og aften, er det vigtigst om aftenen. Om morgenen kan du i stedet rense huden i lunkent vand eller med en fugtig vaskeklud.

Glem ikke maskerne

Kunne du ikke helt få 7 x 2 minutter til at give 24, giver det god mening. De manglende 10 minutter er til de dybdevirkende masker, som din hud har godt af mindst en gang om ugen. Maskerne fjerner døde hudceller, så de ikke opsuger din kostbare hudpleje, med det kedelige resultat, at effekten går tabt.

Prøv fx Ecookings Peel Maske efterfulgt af deres Fugtmaske. Denne kombination giver den sundeste glød og gør huden silkeblød.

Bliv medlem

Spar penge på alt det du alligevel køber

Bliv medlem