Bidrag til den grønne omstilling og spar på varmeregningen

Overvej om du skal investere i en luft-til-vand varmepumpe.

Hvis du vil med på den grønne bølge og samtidig spare op til 60 % på din varmeregning, skal du overveje at investere i en luft-til-vand varmepumpe.

Med en luft-til-vand varmepumpe får du en billig, effektiv og energibesparende varmekilde, der sænker din varmeregning og udleder langt mindre CO2 end olie- og pillefyr. En luft til vand varmepumpe er ikke en hyldevare, men en løsning der skræddersyes til din bolig og dine behov.  

Sådan fungerer en luft-til-vand varmepumpe 

En luft-til-vand varmepumpe er et selvstændigt varmeanlæg. Anlægget består af en inde- og en udedel, som arbejder sammen. Udedelen optager varmen fra luften, og via en gasart føres varmen ind til en indedel, som også indeholder en varmtvandsbeholder. Her varmes vandet op, så du kan nyde et varmt brusebad og et velopvarmet hjem.

Gode løsninger kræver god rådgivning

Når du skal investere i energibesparende produkter såsom en varmepumpe, er det vigtigt, du allierer dig med en god rådgiver, så du er sikker på, at du får den rigtige løsning. 

Hos Modstrøm får du forud for montagen besøg af en energirådgiver, der gennemgår din boligs energiforbrug. På den måde får du en varmepumpeløsning, der passer præcis til dit energibehov og budget. 

Rentefri betaling over elregningen 

Det skal være nemt at komme i gang, og Modstrøm synes, at alle har ret til et bedre indeklima, en lavere varmeregning og ikke mindst mulighed for at bidrage til den grønne omstilling. Derfor kan du betale din varmepumpe rente- og gebyrfrit over din elregning. Det er grøn fornuft og giver en sund økonomi.

Fordele ved en luft-til-vand varmepumpe

Sparer dig for op til 60% på varmeregningen  
5 års garanti
Kan løfte energimærket i boligen. Et energimærkeløft på ét trin svarer typisk til en værdiforøgelse på 75.000 kr. 
Bidrager til den grønne omstilling
Betaling i rater over elregningen til 0 % i rente