Nye vaskeprogrammer på menuen hos Uno-X

Uno-X byder nu på flere vaskeprogrammer og nye abonnementer med ubegrænset vask. 

Uno-X byder nu på flere vaskeprogrammer og nye abonnementer med ubegrænset vask. Det giver dig flere muligheder for at pleje og beskytte din bil i de kolde måneder. Der er nemlig voks, polering og skumtæppe på menuen, når du vælger vaske som ‘Elegant’ og ‘Eksklusiv’.   

En bilvask handler naturligvis om at få vasket snavset af din bil, men det er også vigtigt at passe godt på bilen.

Derfor skal vejsalt og andet snavs vaskes væk, inden det kan beskadige bilens lak. Alt det kan du allerede gøre i de mange Uno-X vaskehaller. Derudover kan du vælge en række ekstra tiltag, der beskytter din bil. 

Voks, polering og skumtæppe

Hos Uno-X kan du afslutte bilvasken med voksbehandling af din bil. På den måde beskytter du bedre lakken mod vinterens salt og snavs. Når du kombinerer med en polering, vil din bil desuden fremstå skinnende ren i længere tid.

Kombinationen af voks og polering finder du i vaskeprogrammerne ‘Elegant’ og ‘Eksklusiv’. Den nye vaskemenu hos Uno-X omfatter også skumtæppe, der er en ny, effektiv og skånsom vasketeknologi. Skumtæppet bearbejder snavs og fjerner forurenende stoffer, inden bilen til sidst skylles. 

Ubegrænset vask med nye abonnementer

Gode, faste vaskevaner er den bedste julegave, du kan give din bil. Og nu kan du vælge tre forskellige abonnementer, alt efter hvilke vaskeprogrammer, du ønsker at få fri adgang til. Vaskeabonnementerne administreres fra Uno-X appen, der også kan benyttes til at igangsætte vasken.

Er der en ny vaskehal tæt på dig?

Uno-X har et landsdækkende netværk af vaskehaller. Og i disse måneder åbner der endnu flere. Måske kommer der en vaskehal, der er endnu tættere på dig. Så du let kan passe og pleje din bil, når salt og snavs bliver hverdag på vejen.